Ministry of same walks

Någon har googlat frasen “samernas gångstil” och tagit sig in på min blogg. Jag är ruskigt intresserad. Går samerna på något speciellt sätt? Är det därför de har sina löjliga näverskor? Går de annorlunda av någon speciell anledning? Kanske för att attrahera samehonor under parningssäsongen eller har det någonting att göra med att de tar sig fram i terrängen bättre på det viset?

Jag tänker mig i alla fall att det påminner om någonting ur ministry of silly walks. Om någon same eller expert på samer skulle vilja kontakta mig skulle jag vara väldigt tacksam. Jag skulle vilja reda ut det här så att jag slipper göra någon besviken nästa gång någon googlar samernas gångstil och hamnar på min blogg.

One Reply to “Ministry of same walks”

Leave a Reply

Your email address will not be published.