Helkass helklass

Idag fick vi presentera våra planer för projektarbetet för klassen. Projektarbetet är alltså våran C-uppsats, fast det är lite annorlunda i och med att vi gör ett magasin av hela skiten istället för en vanlig uppsats. Saken är den att vi är över 40 pers i klassen och de flesta skriver två och två så det blev ungefär 20 redovisningar på raken.

Cool som jag är satt jag längst bak eftersom så att jag kunde tugga tuggummi och snusa utan att läraren skulle se. Kepsen tog jag dock av mig, så cool är jag inte. Ett resultat av min placering var tyvärr att jag inte kunde höra ett ord som sas.

– mmmfffmmmhhhmmmf hundbajs mmmffhfmmfm gestapo.

– Är det någon som har några frågor?

– Nej det är glasklart. Gestapo och hundbajs låter som ett väldigt intressant ämne.

Att försöka gissa vad orden gestapo och hundbajs egentligen betydde blev gammalt rätt snabbt. 3G-nätet har nog aldrig belastats så hårt.

Twitter gick varmt med kommentarer från likasinnade klasskompisar som skrev saker som: “jävlar vad långsamt det går…” och “Målade just ett litet hakkors i mitt anteckningsblock”. Inte ens lärarna kunde dölja att de inte ville vara där. Kring klockan fyra hade varje grupp gått från tio minuter till ungefär fem minuter. “Har du en idé? Är den bra? Kör hårt, NÄSTA!”. Den sista gruppen fick inte ens gå upp. Vi hörde bara hur läraren vrålade “skitbra idé killar” från trapphuset.

Ungefär så spännande har min dag varit.

2 Replies to “Helkass helklass”

  1. Bästa var ju dock “kan ni inte fokusera på nåt annat än det där Twitter, vad det nu är för något?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.