Från Hemlighuset Till Rampljuset

C-uppsats är ett fanskap. Det var dock inte fullt lika illa som jag hade väntat mig. Min negativitet betalar sig än en gång i och med att inget någonsin är lika hemskt som jag tänkt mig. Visst har jag känt hur livslusten varit på en väldigt låg nivå många gånger men det har faktiskt räckt med att helt enkelt ta det som en man och åka till skolan varje jävla dag och jobba på. Sedan hjälpte det väl att jag faktiskt tycker vårat ämne är rätt intressant och att vi nog gjort rätt bra avgränsningar och sånt.

Vad som också hållit vår låga uppe genom arbetet är vårt fantastiska trollande av klasskamrater. Då och då har vi lagt upp ett cirkeldiagram som visat hur nära de 130000 tecken vi kommit just den dagen och det har mötts av en storm av arga kommentarer.

De arga kommentarerna har så klart blivit argare och argare, vilket i sin tur så klart gjort oss gladare och gladare och mer peppade att skriva så att man kan lägga upp ett till vidrigt diagram. Som en sista akt av självgodhet och dryghet kastade jag ihop den här trailern till vårt arbete.

Jag räknar med att folk ser det roliga i det hela. Annars är nog jag och Sebastian på riktigt de två mest hatade i vår klass vid det här laget.

Nu är i alla fall de 130000 tecknen skrivna. Handledaren har gett sin syn på vad som kan förbättras och vi har fixat det. Det är bara halva redigeringen kvar och jag ber till gud att det kommer bli godkänt trots att jag bara tror på gud när det gäller dåliga saker.

Annars ska jag villa bort mig i skogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.