Hipstamatic

Hipstamatic, för de som inte vet, är en app till iPhone som gör att dina bilder ser ut som att de är tagna med en gammal kamera, som det var förr i tiden. Jag har funderat på att skriva om det länge men varenda gång så är det någon i mitt facebookfeed som just lagt upp en bild med hipstamatic och eftersom att jag är en så sjukt snäll kille så vill jag inte såra någon. Men det verkar ju som att jag måste.

Så här kan det se ut

Det jag vill komma fram till är att jag är emot det. Det är sjukt töntigt och jag tycker att alla borde kommit fram till det vid det här laget. Ni är inte konstnärer för att ni tar dåliga bilder på folk som tittar ner i golvet bara för att ni har ett program på eran telefon som försämrar bildkvaliteten. Ni blir töntar. Det är ingen som sitter och tror att ni köpt fräcka retrokameror och byggt mörkrum i toaletten.

Om ni ändå gillar det här med att göra saker sämre finns det ju massvis med andra sätt att uttrycka er på som dessutom inte kräver en speciell app. Ni skulle kunna börja ha sämre åsikter om saker, det hade man förr i tiden. Slå upp Hitler på wikipedia och höj högerhanden. Sjukt hippt.

Skitapp, jag blir förbannad.

One Reply to “Hipstamatic”

Leave a Reply

Your email address will not be published.