It’s all for nothing, all the adressändring’s Been in vain

På lördag flyttar jag till min nya lägenhet, därför kände jag att det var bäst att adressändra. Så jag gick genom hela skiten och kom fram till delen där jag beställer eftersändning. Jag la då märke till att det kostar ca 200 kronor om man är student eller 400 kronor om man inte är det. Först blev jag förbannad för att jag glömt logga in som student och reste mig för att leta efter mitt Mecenatkort. Sedan började jag fundera på varför jag ens ska ha eftersändning.

Why indeed? Jag har allt på autogiro, autobetalning, e-faktura direkt till banken eller till mailen. Jag har inte fått ett intressant brev på flera år. Den enda gången någon skickat någonting intressant var när jag blev bjuden på Dennis och Sofies bröllop, och då kom inte brevet fram. Så fuck that noise. Och varför ska jag betala för att någon annan gör fel? Det är som om någon skulle hoppa på fel buss när de ska hälsa på och att jag skulle ringa taxi för att få hit dom. I min bok är det lika med idioti.

När det väl var gjort kom jag till sidan där man kan automatiskt meddela företag om adressändringen. Det enda som jag använder mig av på listan är Tele2 som har hand om min mobiltelefoni. Jag klickade i den lilla rutan och försökte trycka mig vidare, det gick inget vidare. Jag var nämligen tvungen att godkänna deras avtal som gör att de får ge min adress till vilket jävla företag som helst så att de kan fylla min brevlåda med skit jag inte vill ha. Fuck that noise.

Så vad har jag gjort egentligen? Berättat för staten var de kan hitta mig när de vill nått? Sjukt meningslöst. Jag ska adressändra till ett jordhål i Tällberg istället så kan de ju stå där med sina grythundar och klia sig i skallen när de försöker få tag på mig.

Var kan jag vara?

One Reply to “It’s all for nothing, all the adressändring’s Been in vain”

  1. Sanna & Maya lyckades åka hem till mina föräldrar pga att de kollade adressen på hitta.se istället för att fråga. Det KAN alltså sluta illa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.