Toblerone <3 Flygplats = Sant

Vad är det med Toblerone och flyplatser? Det finns i absolut varenda affär och i alla möjliga storlekar. Det spelar ingen roll vilken affär det är heller. Parfym och Toblerone, sprit och Toblerone, pizza och Toblerone, Toblerone och Toblerone. Det är inte som att det är omöjligt att få tag på Toblerone någon annanstans. Är det så att flygresenärer har ett onaturligt sug efter komiskt stora tobleroneförpackningar? Äger flygbolagen företaget som gör Toblerone tillsammans? Om man googlar Toblerone och flygplats får man miljoner träffar men ingen verkar förklara varför det är på det här viset.

Det har varit så under så lång tid jag kan minnas. Garanterat att det första som hände när Charles Lindberg landade i Paris var att någon kastade en Toblerone i ansiktet på honom. Vad är anledningen? Jag blir galen av att inte veta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.