Arbetslösheten: Dag fem

Idag var dagen det skulle hända. Mitt CV var laddat och klart. Ingenting skulle stå i min väg. Idag skulle jag hitta mitt drömjobb.

Men vad tror ni är det första som händer när man sätter sig vid datorn och öppnar webbrowsern? Jo medans jag sov har någon haft fel på internet.

Har nu spenderat fem timmar, med bara en enda tretimmarspaus för tupplur på soffan, på att denna individ ska förstå att jag vet bättre, men framför allt är bättre än hen.

Jag menar, vad är det för mening med att ha ett jobb i en värld där Aaron Paul får en Emmy för bästa manliga biroll i en dramaserie istället för Peter Dinklage där folk bara låter en sådan skymf passera omärkt? Nog för att Ozymandias var det bästa avsnittet av Breaking Bad, men Pauls bästa insats var ändå i säsong fyra medans Dinklage har presterat stort det här året. Fullkomligt barockt.

Nya tag imorgon.

Slut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *