Arbetslösheten: Dag åtta

Vaknade.

Åkte in till stan för ett bokat möte på arbetsförmedlingen.

Träffade ett gäng äldre farbröder på busstationen. Det visade sig att de också var arbetslösa. De brukade inte vara på arbetsförmedlingen utan gick istället till ett bättre ställe som kallas för socialförvaltningen. De sa att alla på socialförvaltningen är surkärringar men att de ger ut gratis pengar. Bättre än att jobba, tyckte kompisgänget. Det tyckte jag lät bra.

Umgicks med mina nya vänner i ett par timmar innan jag gick hem.

Glömde skorna på busstationen.

Typiskt.

Vaknar på soffan av att arbetsförmedlaren ringer och undrar var jag var idag. Bestämde ny tid för möte. Livet på socialförvaltningen var nog inget för mig.

Tog en citodon och öppnade en folköl för att vara pigg till Dobidoo på ettan ikväll. Babben och Järvheden ska tävla mot Karolina och Mojje. Jag hejar på Babben.

Hon är som rolig.

Nya tag på måndag.

Slut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *