Halloways head – Feast of snakes [Ny skiva]

Untitled

Det vore kanske inte rätt att kalla Halloways Head för ett superband. Men med vore inte heller fel med tanke på vilken otrolig talang som står bakom.

Halloways Head består av sju sexiga män från Norrbotten. De är allt från erfarna norrbottniska alkoholister till högt uppsatta flyttgubbar inom residensstaden Luleås transportsektor. Medlemmarnas musikaliska färdigheter har tidigare bevisats i mer kända band som till exempel Socialgrupp 3, Übervillage och Postmord.

Feast of Snakes är lite som Halloways Heads Chinese Democracy. Musiken spelades in live i studion i en tagning men av någon anledning tog det otroligt lång tid till lyssningsbar produkt. Den kommer upp på Spotify så fort Rollo målat ett nog sexigt omslag. Fram tills dess får ni nöja er med att streama eller ladda ner från Soundcloud. I playlisten ingår också tre bonusspår som är gamla inspelningar av låtar från Feast of Snakes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.