Han är hjälten som SD behöver

Det börjar kännas extremt uppenbart att det endast var Jimmie Åkessons förtjänst att Sverigedemokraterna ens kunde låtsas vara ett rumsrent parti. Sedan sjukskrivningen har de cementerat sin roll som enfrågeparti genom att sätta Sverige i regeringskris och nu börjar de riktigt skrämmande förslagen och åsikterna hagla tätt. När Björn Söder börjar prata om judar och samer som osvenska så förstår man att Jimmie inte har haft lätt att hålla koll på grabbarna.

“Läs nu exakt vad som står på pappret, försök inte tänka själv och säg definitivt ingenting om judar. För guds skull sänk högerarmen innan du går ut Björn. Vi är i riksdagen, inte på ett bokbål”. /Jimmie Åkesson

Åkesson är hjälten som Sverigedemokraterna behöver, men inte den de förtjänar just nu.

 

Jimmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.