The Grand Budapest Hotel

The-Grand-Budapest-Hotel-UK-Quad-Poster

Wes Andersons senaste film är också en av hans bästa. Tyckte nog han hade tappat formen och var slut som artist men så går han och gör The Grand Budapest Hotel. Det är en film av Wes Anderson, det är väl enklaste sättet att beskriva den. Det finns ingenting som inte är Wes Anderson med denna Wes Anderson-film. Jag trodde jag var trött på saker som är Wes Anderson men det visade sig bara vara så att jag helt enkelt inte gillade Den Fantastiska Räven och Moonrise Kingdom. Förstår man inte vad jag menar med att en film är Wes Anderson så måste det betyda att man inte sett en Wes Anderson-film. Jag skulle dock fortfarande rekommendera att man i så fall ser Life Aquatic With Steve Zissou som jag fortfarande anser är hans bästa film.

4/5

Keep your hands off my lobby boy!

The Grand Budapest Hotel är nominerad i nio kategorier:

Bästa film
Bästa regi
Bästa originalmanus
Bästa foto
Bästa klippning
Bästa scenografi
Bästa kostym
Bästa smink
Bästa filmmusik

Kul grej: Det här är Wes Andersons sjunde film med Bill Murray. För som vi alla vet så vore en Wes Anderson-film utan Bill Murray samma sak som en Wes-Anderson-film utan Wes Anderson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *