Everything under the sun is in tune but the sun is eclipsed by the moon

SolarEclipse

Just nu kan man följa solförmörkelsen superlive på Aftonbladet.se. Fast jag vet inte riktigt om jag tycker att det är en grej som verkligen passar som livesänd video. Jag satt och tittade en stund, men det var som att det inte hände särskilt mycket. Jag tror att jag väntar på att någon klipper ihop det bästa från solförmörkelsen istället. Och så får man ju läsa recensionerna också. Vad som var bäst. Vad som var sämst. Vem vann? Solen eller månen? Och så klart, allt från efterfesten.

Sex getingar, månens bästa i Sverige” –Anders Nunstedt

Aftonbladets liveupplevelse förstördes dessutom lite av att solen lös in på min laptops skärm, så det var lite svårt att se.

Tänk om det fanns ett sätt att uppleva solförmörkelsen på plats istället så att man ser den med blotta ögat och känner värmen som strålar. Den fulla upplevelsen av naturens majestätiska prakt.

Man kan alltid drömma.

 

Pink Floyd är alltid relevant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *