Hola Spendola Banderillo

Av någon anledning så blir vi hela tiden misstagna för finländare. Vi bär ju inte ens kniv. Jag antar att de bara tar en titt på våra skrikvita kroppar och i kombination med resesällskapets långa hår och metal-skägg så kommer de tydligen fram till att vi måste vara från Finland.

Resesällskapet har i alla fall fyllt sin uppgift nu så jag har sagt åt dem att nu kan de åka hem om de vill. När jag var här senast så uppmärksammade jag att man behöver vara två stycken för att beställa paiella. Givetvis ville jag ju bara äta paiella bara därför men kunde inte. Nu när jag har gjort det kan jag konstatera att det var gott, men inte så jävla märkvärdigt.

Har hunnit läsa ut båda Maus-böckerna sen jag kommit hit. Extremt bra böcker men kanske inte direkt optimalt för lättsam solsemesterläsning. Det är alltså  en pulitzserprisbelönad serietidning om förintelsen. Det resulterade också i att jag drömde om Auschwitz hela natten. Precis som Vladek Spiegelman i boken så bodde jag i Auschwitz och skulle över till Birkenau för att arbeta på nått jävla tak. Jag har redan åkt nog mycket tåg den här semestern, jag behöver inte göra det i sömnen också.

Fisketuren blev tyvärr inställd. Hans ”deckhand” hade en son på sjukhuset och kunde inte arbeta. Sjukt tråkigt att det inte blir något, men det går inte göra så mycket åt det. Det känns svårt att vara bitter här nere hur som helst. Det blir nog åka in till Malaga i dag i stället och hitta något roligt att göra där.

Leave a Reply

Your email address will not be published.