Fläskmumien

Projekt: “Rymmas i skoteroverallen” går vidare utan några större avvikelser. Tur det när jag ser att det börjar falla några flingor här och där.

En lchf-bakelse på broderns födelsedagskalas och en halv mörk päronchokladkaka är de enda godisliknande upplevelserna hittills.

Jag ifrågasätter dock hur många kilon som tas från gubbmagen och hur många som beror på vätskebrist. Försöker dricka mer än vanligt men jag vaknar ändå upp uttorkad som en bakfull mumie i öknen. Skillnaden är att jag inte vaknar upp omgiven av skatter och tjänare i en guldpläterad pyramid utan bara till min vanliga fisluft och prestationsångest.

Jag är så torr i munnen att jag inte törs äta halstabletter på morgonen. Mina cigarettpaketständer är väl så jävla torra att de  är redo explodera till en mindre sandstorm vid minsta tuggmotstånd.

Sen hjälper det väl inte att det enda man dricker under förmiddagen är vätskedrivande som kaffe eller energidryck. Eller att en av favoritmiddagarna är oliver med lufttorkad skinka och ost. Bara salt och torkat fett och kött.

Men nu tror jag att skoteroverallen börjar gå att stänga utan någon vidare våldsutövning även om jag inte direkt är i form att göra några extraordinärt akrobatiska manövrar. Ser fram emot utflykterna till vintern.

Sen senast: -2,9

Totalt: -6,6

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *