Like a boss

Idag gick det faktiskt jävligt snabbt att arbeta. Det var nämligen så att ägaren skulle komma och inspektera. Vart man än gick så hörde man folk tissla och tassla om den här ägaren och så fort man gjorde någonting så påpekade någon att man skulle göra det jävligt ordentligt för ägaren skulle komma. Det fick tiden att gå eftersom att jag började fantisera om vem/vad den här ägaren var och hur det skulle vara att träffa honom. När folk talade om honom lät det nästan som en mytologisk varelse som få människor sett och ännu färre överlevt ett möte med.

Min första tanke var att ägaren var Katla, före han skulle komma till Kaffebrödsavdelningen skulle någon blåsa i en trumpet och Katla skulle uppenbara sig där någonstans bakom ugnen varpå den som lär upp mig skulle skrika att KATLA KOMMER. Sedan fantiserade jag om hur de på skorpavdelningen skulle skrika DU RÖR INTE SKORPAN DITT VIDUNDER!

Sedan när jag gick och sopade såg jag ett galler på golvet och föreställde mig att han skulle vara som Pennywise från Det. Tänkte mig att jag skulle råka sopa ner en degklump och hitta ägaren i clownkostym som försökte lura ner mig i kloakerna med löften om deg och ballonger.

I flera timmar tänkte jag mig olika scenarion om ägaren. Tänkte mig att han kanske kommer komma under cover och att helt plötsligt kommer det bara stå en man på andra sidan bandet med en tidning med hål utklippta för ögonen och såna här skämtglasögon med mustasch och näsa. Eller att jag kommer titta upp och så är han i taket som en ninja. Eller att han skulle komma in i Darth Vader-mundering och börja strypa människor som svikit honom för sista gången. Jag har i alla fall gått omkring och skrattat lite för mig själv större delen av dagen.

Jag blev jävligt besviken när han äntligen kom. Det var bara en vanlig människa med stressad gångstil och blutooth-headset. Han dödade inte ens någon.

Stämningsmusik: Slim Thug – Boss Of All Bosses Alternativt: The lonely island – Like a boss

2 Replies to “Like a boss”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *