Hot town, summer in the city. Back of my neck gettin dirty n gritty.

Nu verkar det i alla fall som att vintern äntligen är slut. Om 2010 har fått mig att inse någonting så är det att den globala uppvärmningen med 100 procents säkerhet bara är påhitt. Jag har därför just varit och scoutat efter ställen i skogen där jag kan kasta alla mina plastförpackningar och pantburkar utan att någon hittar dom. Jag är en stor supporter av global uppvärmning och jag vill därför göra min del av arbetet för att få igång den på riktigt så att vi på norra delen av klotet också får en chans till ett drägligt liv där vi inte bara går och väntar på bättre tider åtta månader om året.

Dagens promenadmusik fick bli Dark side of the moon. Videon borde bli 720p om ett tag när Youtube fått koda en stund.

Walking the earth.

Kastar in bilderna som ett bildgalleri också.

Säga vad man vill om Kortedala, ganska hög brottslighet, för långt för att gå in till stan och så vidare. Men det är rätt fint ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.