Första sommarhelgen.

Fantastiskt trevlig helg. I fredags så mötte jag upp lite gamla klasskompisar på Lounges för lite mat och drinkar. Blev en tidig men hemskt trevlig afton. Dessutom såg jag Börje Salming prata i telefon utanför Bk, så man skulle nästan kunna säga att vi är kompisar nu.

I lördags märkte jag att det var sommar eftersom att när jag steg upp satt redan Lenn och Gurk på balkongen och drack drinkar. Jag kunde ju inte vara den som var den när vi hade sånt förpillat förtjusande väder så jag gick och köpte ett sexpack folköl. Det blev balkonghäng och grillade burgers innan vi åkte in till Slottsskogen och hängde med Li och hennes kompisar en stund. Solen hade gått i moln fast det var rätt varmt ändå. Efter det så gick vi vidare till skansenkronan och den beryktade facebookfesten. Metro har varit duktiga på att skriva om de franska dödsfesterna där unga människor träffas upp och dricker sig fulla och ramlar från broar och grejer. Oväntat nog så blev det inga dödsfall på den här festen.

Det går alltså ut på att massvis med människor går med i en facebookgrupp som bara handlar om att samla folk till fest. Sedan annonseras platsen som festen ska hållas på vid 12-tiden samma dag och sen åker helt enkelt alla dit för att dricka och äta gott. Det blev nog kring tusen pers där i alla fall, dj som spelade musik och väldigt fin utsikt. Jag åkte hem ganska tidigt eftersom att jag skulle arbeta idag men det var trevligt så länge det varade. Jag gillar även att folk tar initiativ till sånt.

Jag brände mig också lite lätt under lördagen. Men det syns knappt. Ingen skulle kunna ana att jag satt i en öppen kortärmad skjorta i lördags.

Kan ju säga att det har varit skönt på jobbet idag att glida omkring där kring ugnarna där det är typ fyrtio plusgrader.

2 Replies to “Första sommarhelgen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.