Now I know I’m pretty, but I ain’t as pretty as a couple of titties.

Igår såg jag The book of Eli, med Denzel Waschington, Gary Oldman och Mila Kunis. Det här en av de få filmer där jag känt igen Gary Oldman. Jag vet inte om det är någon sorts mental blockering, att Gary Oldman ser väldigt alldaglig ut, att Gary Oldman brukar vara väldigt sminkad eller bara det faktum att min förmåga att känna igen människor snuddar på mentalt handikapp, men jag känner nästan aldrig någonsin igen Gary Oldman när jag ser en film.

Det är först i eftertexterna som jag brukar se att Gary Oldman var med. Som i till exempel True Romance, Léon, Femte elementet och Harry Potter. Nu när jag kollade hans sida på Imdb så märkte jag också att det är Gary Oldman som spelar Gordon i de senaste batmanfilmerna.

Jag tycker det är ett grymt fult och konstigt fenomen att jag aldrig känner igen han direkt för det är inte så med någon annan skådespelare. Är han en mänsklig kameleont eller är det bara jag som är trög?

Sid Vicious – My Way

2 Replies to “Now I know I’m pretty, but I ain’t as pretty as a couple of titties.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.