Money, it’s a hit. Don’t give me that do goody good bullshit.

Ungefär fem minuter över tolv gled jag in på max och beställde mig ett max deluxemål och en hot creoledip som jag avnjöt medan jag lyssnade på det senaste avsnittet av en av mina favoritpodcasts. När den näst intill orgasmiskt kulinariska upplevelsen var över åkte jag på statoil och köpte några snusdosor, dajm, cola och påskmust, åkte hem och såg säsongsavslutningen av House.

Efter att jag nu har spenderat några år med att vara fattig som en kyrkråtta har det här beteendet blivit lite av en ritual. När csn-pengarna kommer så bör man redan vara i en affär och ha plockat ut de varor som man saknat mest. När klockan slår tolv har man ofta levt på nudlar och vatten några dagar och man har återanvänt påssnus i en vecka så att man inte skulle få ut någon smak eller nikotin ur dom ens om man tuggade dom som tuggummi eller tog det rektalt. Man har också antagligen även skitit enbart på skolan eller stulit toalettpapper i väskan innan man gått hem.

Idag fick jag min första lön på ungefär fyra år. Som tur är var det bara för tio dagars förmiddagsarbete så förhoppningsvis kommer jag dra kortet någonstans 00:01 även den tjugofemte juni. Men sen är det nog slut med den månatliga löningsrushen ett tag framöver. Jag tror jag kommer sakna den.

Bill Bruford (Yes) – Money

5 Replies to “Money, it’s a hit. Don’t give me that do goody good bullshit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.